Drew Barrymore lanceert cosmetica lijn flower

drew-barrymore-guess-442476_646_868111

Drew Barrymore is dit jaar getrouwd, heeft een dochter gekregen en nu blijkt ook druk bezig geweest met haar eigen makeuplijn. In januari zal de make-up lijn in de de Verenigde Staten worden gelanceert. De actrice heeft gekozen om deze lijn de naam Flower te geven.

Het afgelopen jaar heeft Drew Barrymore zich op de cosmetica wereld gericht. En gisteren kwam dan het nieuws dat Drew Barrymore deze cosmetica lijn in januari op de markt zal brengen. De naam Flower komt van Drew haar productie maatschappij de Flower Films Companybedrijf.

Een samenwerking tussen Drew Barrymore, Maesa en Wal-mart bracht deze nieuwe collectie uiteindelijk op de markt.. De collectie zal een luxe merk zijn, maar wel voor iedereen beschikbaar. Daarbij zullen de prijzen ook redelijk zijn en hierdoor kan iedereen zich dit nieuwe merk permiteren. Drew Barrymore is niet alleen het gezicht van dit merk, ze is ook betrokken bij alle processen van de collectie.

Drew_Barrymore_Flower_Make_Up_Collection_02

Drew over de Flower collectie:

I think, if you really care about things, then you just naturally get involved. I don’t want to sit there and hope it works out. I want to be in the middle, in the mix, making sure it works out,” the actress told WWD. She added, “It is almost an uncontrollable desire to be one of the people who is creating. Maybe it is just a type of personality. I can’t sleep at night. I care.”

Flower will range in price from $4.98 to $13.98 each.

De collectie zal uit 181 verschillende producten bestaan en zal te koop zijn in alle Wal- Mart winkels en via de website van Wal-mart

Helaas zijn de producten niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen, maar je weet het nooit. Ik ben benieuwd hoe de collectie zal zijn en of er inderdaad goede producten bij zitten of dat het zal tegenvallen. Laat januari maar komen

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s