Review: Rose Geranium Hand Balm

Balm Balm

Beauty cadeau’s kopen en dan een organic merk ontdekken daar kan deze blogger van genieten. Het merk dat ik kocht als cadeau is de Rose Geranium Hand Blam van Balm Balm. Nieuwsgierig als ik was heb ik zelf ook een potje hand balm gekocht.

De Rose Geranium Hand Balm

Balm Balm Rose Geranium Hand Balm

De handbalm zit in een plastic potje en is dus ideaal om mee te nemen in je hutkoffer. 30 ml lijkt weinig maar is genoeg omdat de balm goed uitsmeert en je er dus niet veel van nodig hebt. De geur is licht bloemig en niet te overheersend. Zoals beschreven is de handbalm niet alleen voor de handen maar voor alle droge plekken op je lichaam. Ideaal voor de droge voetjes en scheenbenen waar ik in de winter nog wel eens last van kan hebben.

Het resultaat na een week handbalm te hebben gebruikt zijn heerlijk zachte handen en voeten. Mijn voeten hebben er vooral baat want die voelen heerlijk aan als ik wakker word in de ochtend. Voor mij is Balm Balm een aanrader en ik zal zeker nog wat producten kopen.

Wie is de persoon achter Balm Balm

Glenda Taylor begon in 2005 de natuurlijke de verzorgingslijn Balm Balm. Balm Balm is een 100% organic skincare bedrijf. Glenda Taylor kan met recht zeggen dat haar producten 100 procent organic zijn omdat zij het Soil Asscociation organic certificaat in haar bezit heeft. Door dit certificaat weet je dat het proces van verwerking elk jaar word gecontroleerd.

Glenda is een aromatherapist en haar parfums zijn uitgeroepen door de Daily Mail en de Green beauty bible als hun favouriete natuurlijk geur.

De producten van Balm Blam bevatten geen chemische of zoals ze het zelf noemen ” nasties” toevoegingen. De producten zijn niet getest op dieren en het papier is van  gerecycled materiaal. Sinds 2009 is het papier van hun producten ook FSC ( forest stewart council * ) goedgekeurd en het bedrijf dat de producten maakt is carbon neutral. Het bedrijf probeert zo min mogelijk de lucht te vervuilen met CO2.

Balm Blam over de Rose Geranium Hand Balm

Shea butter, sunflower, beeswax, jojoba, calendula & rose geranium essential oil, gently melted together to create a medium soft balm formulation to soothe, moisturise and nourish your hands or anywhere else that might need caring for.

Rose geranium has a delightfully uplifting, feminine fragrance.

Perfect for wind chapped or gardening hands. Keep a pot by the sink or on your desk at all times for super soft hands.

Ingrediënten

  • shea butter
  • sunflower oil
  • beeswax
  • calendula oil
  • jojoba oil
  • rose geranium oil

De Rose Geranium handbalm is te koop voor €9,95 bij o.a miss lipgloss shop en Be So Pure

Advertenties

One thought on “Review: Rose Geranium Hand Balm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s