Orly ‘Naughty or Nice’ Holiday 2012 Nagellak Collectie

Orly naughty or nice

De  kerstdagen komen er nu snel aan en ook Orly heeft een leuke collectie uitbracht. De ‘Naughty or Nice’ Holiday 2012 collectie. Deze collectie bestaat uit 6 verschillende kleuren met glitter en shimmer. De nieuwe kleuren zijn  in november op de markt gebracht en inmiddels in verschillende winkels te verkrijgen.

Have you been Naughy or Nice vraagt Orly zich af. En speciaal voor het kerst (holiday) seizoen heeft Orly 6 mooie gepigmenteerde shimmer en glitter nagellakjes uitgebracht. Zowel het  onschuldige meisje als de naughty femme fatale komt aan bod met deze collectie. De rode kleuren en de glitters maken het ideale kerst lakjes. Maar ze kunnen natuurlijk ook met sinterklaas , oudjaar of een ouderwetse werkdag worden gedragen.

naughty or nice colors.jpg

Devil May Care is een diep rode glitter lak. Naast de gewone glitter bevat deze ook een gedeelte gouden glitters. De kerstman zal dol op je zijn als je zijn als je deze kleur draagt met de kerstdagen.

Torrid is een paarse shimmer lak met een licht gouden ondertoon. Onder de kersboom zie je er dan ook heerlijk als een femme fatale uit.

Halo is een licht grijzachtige kleur met gouden glitters met daarbij een kleine hoeveelheid aan zilver glitter. Glitter, glitter en nog eens glitters.

Angel Eyes is een blauwe glitter lak. Blauwe glitter volop aanwezig. Deze kleur doet mij denken aan de zon, schaatsen en een prachtige blauwe hemel.

Unlawful is een felle rode nagellak. Met deze nagellak op zou je een perfecte kerstvrouw zijn.

Miss Conduct is een lichte bloedrode glans lak.Kleine holographic micro glitter verborgen zodat er een glans in de lak tevoorschijn komt.

ORLY Holiday 2012 Naughty or Nice Collection

De kleuren heb ik mogen bewonderen in de verschillende online winkels maar nog niet gekocht. Dus gauw een aantal van deze kleuren kopen en bekijken of ze doen wat Orly zegt wat ze doen. Mocht je toch alvast swatches van deze nagellak willen bekijken dan kan dat via de blog thepolishaholic

De lakjes kosten gemiddeld €12,95 en zijn bij o.a miss lipgloss shop, beautybay

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s