Pirelli kalender 2013

Pirelli kalender 2013 behind the Scenes fotos

Fotojournalist Steve McCurry; de man achter de kalender van 2013. En dit jaar is het ook weer een zeer mooie kalender geworden. De 2013 kalender bevat foto’s van onder andere Adriana Lima, Petra Nemcova en Isabeli Fontana te bewonderen.

De Pirelli kalender wat is dat nou eigenlijk en waarom zijn welbekende modellen en actrices bereid om op deze kalender te staan? Pirelli is een autobanden fabrikant en deze besloot om 40 jaar geleden de Pirelli kalender op de markt te brengen. De kalender staat er om bekend de enige vrouwen kalender te zijn die door iedereen ( man en vrouw) kan worden gewaardeerd.

Sterren zoals Sophia Loren, Milla Jovovich. Gisele Bundchen, Hilary Swank, Penelope Cruz en vele andere hebben de Pirelli kalender gesierd. Maar niet alleen de sterren ook zeer bekende fotografen zoals Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin, Mario Testino en Bruce Weber hebben de shoots voor de Pirelli kalender op zich genomen.

Steve McCurry is bekend van onder andere de welbekende foto Girl With the Green Eyes. En dit keer kreeg hij de opdracht om de nieuwe Pirelli kalender te creëren. De vrouwen op de kalender hebben volgens Pirelli a demonstrated commitment to helping the world through activism, charity work, and foundations of their own.  En dit keer geen luxe en pracht en praal of naaktheid daarentegen de prachtige beelden van Brazilie en al zijn mensen. Steve Curry wilde laten zien dat vrouwen ook sexy kunnen zijn met kleding aan.

Bron afbeeldingen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s