Artdeco Dita von Teese Golden Vintage collection

Dita von Teese is voor de derde keer een samenwerking aangegaan met Artdeco. Voor de deze collectie heeft Artdeco weer inspiratie opgedaan van de Old Hollywood Glamour style.  De Golden Vintage collection en ik ben verliefd op de prachtige blush van deze collectie. De collectie in zijn geheel vind ik prachtig qua uiterlijk en stijl.

Luxe, elegantie en vrouwelijkheid. Drie woorden die passen bij de nieuwe collectie van Artdeco. Door de uitstraling van Dita von Teese en het uiterlijk van van de producten zou je worden terug gebracht naar de tijd van Audrey Hepburn en Marilyn Monroe. Nou ja dat is wel wat overdreven, Audrey Hepburn ben ik dus echt niet maar leuk bedacht is het wel.

Golden Vintage nagellak is uitgebracht in twee fullsize en twee mini versies in de kleuren

  • Narcisse Noir
  • Sleight of Hand
  • Gilded Moon
  • Diamond Moon

Golden vintage Lipstick

  • Narcisse Noir
  • Sleight of Hand
  • Gilded Moon
  • Diamond Moon

Een lipgloss die is uitgebracht in twee kleuren

  • Joliesse
  • Chinois

De lipglossen en de lipsticks van Artdeco hebben dit jaar prachtige kleuren. Ze passen helemaal in de nieuwe trend van het dit najaar en winter, volle rode of cherry lippen.  Je mag weer opvallen deze winter, niet teveel make-up zodat de kleur van de lippen goed tot uiting komen.

Lipgloss en lipstick , het zijn beide niet echt mijn ding. Ik vind het vooral voor een feestje leuk om te dragen. Dus de kleuren zijn ideaal om even op te vallen op een feestje of verjaardag.

Golden Vintage Eyelights
Highlight je ogen door deze shimmery eyeshadow palette. De pressed poeder heeft een 3D patroon in shimmer pigmenten in pink, nude and brown.

Golden Vintage Blush
Artdeco’s blush, een mooie zachte roze tone blush die is verrijkt met mineralen en vitaminen waardoor de huid net dat beetje extra krijgt. Nou, ik ben verliefd ik vind dit een prachtige blush. De veren die een 3d effect geven zijn eigenlijk te mooi om te gebruiken.

Golden Vintage Candelight Powder

Een prachtige light-as-air pressed powder. De poeder bevat high quality mineralen, geen parabenen en geeft de huid een zijdezacht gevoel. Resultaat een natuurlijke look. Het uiterlijk mag er ook zijn, klassiek en inderdaad straalt dit glamour uit, te mooi

De collectie zal in november in verschillende landen op de markt worden gebracht. Of Nederland daar bij hoort is nog niet bekend. De douglas heeft op dit moment een aantal producten uit eerdere Dita von Teese collecties te koop. Nu maar afwachten of de Douglas ook deze collectie gaat verkopen.

Bron afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s