Victoria’s Secret show 2012

Woensdagavond 7 november was het weer zover, de Victoria Secret Show 2012. Top modellen, sexy lingerie en artiesten die zich van hun beste kant laten zien. De show was dit jaar weer in New York en Rihanna, Justin Bieber en Bruno Mars mochten de show opleuken met hun muziek.

De Victoria Secret show is voor het eerst als show opgezet sinds 1995. Pas in 2001 kwam de show voor het eerst op tv. De show begon in 1995 redelijk rustig en formeel, maar is intussen uitgegroeid tot een jaarlijks fenomeen. Elke model wil maar wat graag meelopen in deze lingerie show. Elk jaar melden tientallen modellen zich bij de audities aan. Helaas zijn er maar een paar plekken te vergeven. Victoria Secret heeft een aantal vaste Angels die elk jaar weer terug keren in de show.

Doutzen Kroes is al sinds 2004 onderdeel van de show en dit jaar is er een elfde Victora Secret Angel bij gekomen Bregje Heinen. Niet slecht dus voor dit koude kikkerlandje, maar liefs twee Nederlandse topmodellen bij de 11 Angels.  Angel vleugels, lingerie, grote decors en sterren zijn te zien op 4 december. In Nederland zal de show op 17 december op net 5 worden uitgezonden. Maar wil je eerder de show zien dan kun je de volgende dag op you tube de gehele show al terug zien.

Bron afbeeldingen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s