Rituals Qi stress relief serum

Rituals is een merk waar ik redelijk veel van heb. Maar dit product heb ik eigenlijk pas ontdekt. De Qi serum, een verkoelende en ontspannende creme die vooral bij stress zou helpen. En wat minder stress kan ik zeker gebruiken. De studie, werk en ook nog eens soort van sociaal leven , dat brengt zeker stress. Dus eens kijken of dit product nou echt stress verlagend is.

De Qi serum komt uit de Tao lijn van Rituals. Tao is een onderdeel van de Chineses filosofie , de bestemming van alles zonder begin en een einde. Ze bestaat uit de Yin en Yang, de yin staat voor de vrouwelijke natuur en de yang staat voor de mannelijke natuur. Dit zijn twee uitersten die een balans moeten vormen. Zo voorkom je stress en vermoeidheid.

Qi betekent adem en levenskracht in je ziel en lichaam. Symptomen of uitingen van ziektes betekent het uit balans zijn van de Qi. En dan nu het product het Qi stress relief serum. Rituals over dit product:

Ontspannend serum bij stress

  • Lichte crème, verkoelt en ontspant bij stress of vermoeidheid
  • Combineert de verfrissende werking van Chinese Mint met de huidverzachtende werking van Yi Yi Ren

Het serum zit in een niet te grote drukpomp flacon. Je smeert de dunne creme op je voorhoofd, nek en slapen en dan lekker met de beentjes omhoog en uitrusten maar. Zodra het serum is ingetrokken voelt dit verfrissend aan. De geur van pepermunt is heerlijk en ik ben inderdaad wat meer uitgerust. Maar dat kan ook komen doordat ik er echt even voor ging zitten, onderuitgezakt, oogjes dicht, slecht tv programma aan. Deze combinatie maakt dat je even het gevoel krijgt dat je in een pepermunt wereld zit en je een oppepper krijgt van de geur.

De flacon bevat 10 ml en kost €10,50 en is te koop bij de winkels van Rituals of op Rituals.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s