Anastasia Beverly Hills Kisses on My List Lipgloss

Anastasia Soare of te wel Anastasia Beverly Hills. De eyebrow specialist waar sterren en de gewone man voor in de rij staan. Naast de wenkbrauwen heeft Anastasia ook nog andere make-up producten op de markt gebracht. Hydro Lipgloss is een populair product en nu komt er dan ook een kerst gift set uit in Amerika. De Anastasia Beverly Hills Kisses on My List Lipgloss.

Anastasia Beverly Hills Kisses on My List Lipgloss holiday set bestaat uit 6 Hydro Lipglossen speciaal voor het kerst seizoen. 3 nieuwe en 3 al bekende. De Hydro Lipgloss van Anastasia Beverly Hills is een hydraterende en verzorgende lipgloss. Door de ingredienten van jojoba oli en sheabutter worden je lippen goed onderhouden en worden ze ook zachter ( niet meer van die vervelende velletjes)

De set is op dit moment alleen nog in Amerika te koop maar ik hoop dat ze ook besluiten om deze bij anastasiashop.nl en dermstore te verkopen. De lipgloss van Anastasia Beverly Hills is normaal vanaf €24,95 te vinden. Deze set zal 30 dollar kosten, ideaal dus als kerst cadeau. Hint, hint naar familie en vrienden. Zodra de set via een site beschikbaar is in Nederland zal ik deze post bijwerken

Edit: De kisses on my list lipgloss is inmiddels de koop via anastasiashop.nl voor 42,95 en staat inmiddels op mijn kerstlijst wishlist

De set bestaat uit:

 • Sharona
 • Roxanne
 • Maggie May
 • Lola
 • Moi
 • Jolene

Anastasia Beverly Hills Kisses on My List 2 Hydrafull Gloss Holiday Set

Mocht je Anastastia Soare niet kennen, deze van oorsprong Roemeense vertrok verhuisde in 1990 met haar man en haar dochter Claudia naar Amerika. De reden, een nieuwe baan voor haar man. Haar diploma van de kunstacademie bleek niets waard te zijn en dus besloot ze om zich te laten omschoolen en ging werken als schoonheids specaliste in verschillende salons. Na een aantal jaren hard werken en het creeren van de perfect wenkbrauw begon Anastasia haar eigen salon.

Samen met haar dochter bleek dit een enorm succes en de rest is geschiedenis. Haar wachtlijst is een half jaar en sterren al Jennifer Lopez en Oprah Winfrey zweren bij de wenkbrauw van Anastasia. En stiekem zou ik ook maar wat graag eens langs willen gaan om mijn wenkbrauwen te laten doen.

Naast al deze succesen zet Anastasia zich ook in voor het goede doel en onderstaande zijn een aantal doelen die zij een warm hart toedraagt.

 • Oprah’s Angel Network
 • Blind Baby Fund
 • Women for Women International
 • The Children’s Circle
 • Artists for a New Africa
 • Project A.L.S.

Bron afbeelding

Advertenties

2 thoughts on “Anastasia Beverly Hills Kisses on My List Lipgloss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s