Kardashian Kolor for Nicole by OPI Holiday 2012 Collectie

The Kardashians , wie kent ze niet. De 3 zussen samen met hun familie en aanhang zijn al jaren op tv met de serie Keeping up with the Kardasians. Kim, Kourtney en Khloe hebben naast hun eigen winkels genaamd Dash ook veel andere projecten. Al een aantal jaren werken deze zussen ook samen met Nicole By O.P.I en ook nu is er een speciale collectie uitgekomen voor de holiday ( kerst) dagen.

Keeping up with the Kardashians, Kloe and Lamar, Kourtney and Kim take New York en Maimi. De programma’s waarmee deze zussen zeer bekend mee zijn geworden. Naast hun keten van kleding winkels genaamd Dash, verlenen de zussen hun naam aan meerdere projecten.  En alles waar ze hun naam aan verlenen dat doet het zeer goed.

Nicole by O.P.I is het kleine zusje van de welbekende O.P.I. Deze samenwerking is al een aantal jaren gaande en duidelijk met veel succes. Voor de kerst zijn onderstaande nagellakjes gepland.

Here We Kome A-Karoling 
Keeping Up with Santa 
Deck the Dolls 
Kardashing Through the Snow 
A Gold Winter’s Night 
All is Glam, All is Bright

In november komt deze limited editie op de markt. Helaas is er nog geen duidelijkheid of deze limited editie ook in Nederland te koop zal zijn. Via beautybay.com kun je wel kleuren van de voorgaande collectie online bestellen. Dus hou beautybay en andere sites de komende maanden in de gaten voor deze limited editie.

Bron afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s