Victoria’s secret 2,5 miljoen Fantasy bh

De Victoria Secret show is elk jaar weer een enorme happening. En elk jaar word er een model gekozen om 1 van de duurste bh’s te tonen die er op deze aardbol rondzwerven (niet in mijn kast uiteraard). In het verleden viel de eer aan Adriana Lima  en Miranda Kerr maar dit jaar is er gekozen voor Allesandra Ambrosio.

Allesandra Ambrosio , de 31 jarige Brazilaanse loopt sinds 2004 de catwalk van Victoria Secret op en neer. 3 maanden na de geboorte van haar dochter Anja in 2008 liep Allesandra alweer de Victoria Secret show en 7 mei van dit jaar werd haar zoon Noah geboren. In een recent interview gaf Allesandra aan dat ze best nerveus was en veel heeft getraind om er zo goed mogelijk uit te zien. Hoe ze het heeft gedaan weet ik niet maar ze is weer superslank.

De bh heeft een waarde van 2,5 miljoen dollar en is ontworpen door London Jewelers.  Amethisten, robijnen, saffieren met zeer veel witte, gele en roze diamanten zijn in de bh verwerkt. Aan de voorkant van de bh is een 20 karaat diamant gezet.

Gisteren werd de bh onthuld door Victoria Secret en Allesandra. Op 4 december zal deze nogal belachelijke dure bh op de catwalk te bewonderen zijn. De dag dat de Victoria secret show weer in veel landen te zien zal zijn. Wil je straks de complete Victoria Secret show zien dan is mijn advies, you tube.  Elk jaar zijn erg genoeg lieve mensen die de show volledig online zetten.

Nu maar hopen dat Victoria Secret ooit in Nederland winkels zal openen dan zullen de Nederlandse vrouwen zeer blij zijn. Ik in ieder geval wel

Bron afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s