The Oxford Trunk

Nieuwe sites ontdekken en vooral nieuwe beauty en fashion sites is altijd leuk. En ook nu heb ik weer een leuke site ontdekt waar je op je gemak uren kan rondkijken. De naam The Oxford Trunk blog en website.

The Oxford Trunk is opgezet door Jennifer, Jessica en Jenna, 3 vrouwen uit New York. Zij begrepen dat vrouwen er goed uit willen zien maar dat het budget hen soms in de steek laat. Young , broke and fab is hun motto. Hun doel: style en fashion voor een redelijke prijs aanbieden zodat alle vrouw van fashion kunnen genieten. Een slim idee want veel vrouwen willen genieten van de laatste fashion maar de prijzen zijn meestal aan de dure kant.

Alle prijzen zijn 50 dollar of lager, niet slecht vind ik zelf. Op hun blog kun je ook info vinden hoe je kledingstukken uit hun boetiek kan stylen en zo een eigen look kan creëren

De site geeft advies en verkoopt mode accessoires , maar ze willen ook graag elke vrouw de kans geven om zich op en top vrouw te voelen.  Ik hoop dat de blog en site in de toekomst ook kleding online gaat verkopen. Mocht The Oxford Trunk ook fashion gaan verkopen dan is het vast en zeker een succes formule.

Mijn favorieten:

So Jackie O. sunglasses

So Jackie O.

Raw Amethyst ring

Raw Amethyst Ring

Bron afbeeldingen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s