Brad Pitt het gezicht van Chanel No.5

Verrassend en gewaagd word de nieuwe reclame van Chanel No.5 genoemd die vanaf 15 oktober als commercial te zien zal zijn. Voor het eerst in de geschiedenis is het gezicht van deze zeer bekende parfum een man. En niet zo maar een man, de keuze is gevallen op niemand minder dan Brad Pitt.

Begin dit jaar werd bekend dat Brad Pitt het gezicht zou worden voor het parfum dat al sinds 1921 op de markt is. Chanel wil graag anders zijn dan de andere grote parfum merken en door deze actie is ze dat zeker gelukt. Brad Pitt volgt een aantal bekende vrouwen op zoals Catherine Deneuve, Nicole Kidman en Candice Bergen.

Chanel No.5 is sinds 1921 niet van uiterlijk en van inhoud veranderd en dat is ook de kracht van de geur. Het is niet voor niets dat er elke 5 minuten ergens ter wereld een Chanel No.5 over de toonbank gaat.  De geur bestaat al bijna 91 jaar uit de noten:

15 oktober is de lancering van de nieuwe commercial  die geregiseert is door Britse regisseur Joe Wright.  In november zullen de advertenties in de bladen verschijnen. Brad Pitt krijgt naar verluidt een bedrag van 7 miljoen dollar om het gezicht van Chanel No 5 te zijn. Niet verkeerd voor een dag werken.

©SAM TAYLOR-WOOD COPYRIGHT CHANEL

Bron Foto

Edit

De commercial waar iedereen het over had, en wat valt hij tegen. Saai en ik had er na alle commotie er om heen toch meer van verwacht

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s