Dierendag

4 oktober en het is dierendag en wakker dier heeft een leuke actie opgezet. Eet geen dierendag. Op de website kun je een bedrijf opgeven, jezelf opgeven waarbij je aangeeft dat je een dag geen vlees eet.

Nu ben ik zelf al jaren vegetarisch dus ik doe al mee. Maar mocht je jouw bedrijf of jezelf op het laatste moment nog willen opgeven dan kan dat via http://www.wakkerdier.nl/eetgeendierendag

Persbericht op de site van Wakker dier

Ruim 100 bedrijven doen morgen mee met EetGeenDierenDag. Grote bedrijven als Vodafone, Nuon, Randstad, Siemens, Bol.com, Toyota, Tatasteel, AMC Utrecht en Eneco serveren vegetarisch in het bedrijfsrestaurant, mede dankzij hun cateraars. Maar ook de Staatsloterij, Natuurmonumenten, War Child en kleinere bedrijven als kinderopvangcentra, gemeenteraadshuizen, winkelpersoneel en vele anderen doen mee. BN’ers Guido Weijers, Jeroen van Koningsbrugge, Sanne Vogel, Ancilla Tilia en vele anderen roepen via Twitter iedereen op om mee te doen. Bastiaan en Tooske Ragas waren op de radio te horen: “Bij ons geen kippen en varkens op het bord op Dierendag!”, aldus Bastiaan. Duizenden mensen in het hele land koken morgen vegetarisch voor vrienden en familie, zo blijkt uit enthousiaste reacties op de Facebook en website van Wakker Dier. “Wij zijn blij met het enorme animo. Alle Nederlanders samen eten zo’n 400.000 dieren per dag. Vandaag zullen dat er een stuk minder zijn!”.

Fijne dierendag

P.S heb je een Beautybox , deze is deze maand dierproefvrij. eetgeendierendag

Foto’s zijn afkomstig van dierendag.nl en wakker dier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s