New York Fashion week

De New York Fashion week, 1 week waarin  bekende en nieuwe ontwerpers weer de nieuwste trends op het gebied van modegebied laten zien. En ook dit jaar van 6 t/m 13 september was het weer New York tijd.

De zomer is net voorbij, de winter komt er langzaam aan en de winterjassen eisen de kapstok weer op. De kou komt eraan, maar bij de New York Fashion week zijn de nieuwe trends van het voorjaar 2013 alweer op de catwalk terug te vinden. De fashion wereld loopt meestal maanden vooruit, dus men kan nu al zien wat er op modegebied kan worden verwacht.

Mijn 3 favorieten van de New York fashion week waren:

Caroline Herrera, Betsey Johnson en Badgley Mischka  

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

             

Betsey Johnson maakt van een catwalk show elke keer weer een feestje. Betsey kleding is voor spring 2013 mijn favoriet, grappig, apart en vrouwelijk. De kledingstukken zijn net kleine mode kunstwerken.  Badgley Mischka had ook dit jaar weer een aantal prachtige jurken. Helaas niet in mijn prijsklasse en waar zou ik deze ooit moeten dragen 🙂  maar mooi zijn ze wel.

Duidelijk is wel dat kleur en vooral felle kleuren weer volop aanwezig zijn bij meedere designers. De short suit doet ook weer zijn intrede. Een short met daarop een matching blazer of zoals ik vaak doe een blazer die juist heel anders is. Dit maakt het soms net wat leuker en apart. Laat de lente van 2013 maar komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s