Cake beauty

Bij de naam cake denk je niet zo snel aan een verzorgingslijn, maar jammie cake is dat toch wel.

Cake Beauty is een verzorgingslijn opgezet door Heather Reier.  Deze Canadese heeft de liefde voor de keuken en voedsel gecombineerd met haar andere grote passie beauty. Een verzorgingslijn die niet alleen goede ingredienten bevat maar tevens een leuke en luxe uitstraling hebben.

Het begon allemaal in de keuken van Heather waar ze de producten tot in detail ontwikkelde met ingredienten zoals mangokokosnoot, marshmallow en nog veel meer. En op dit moment word de verzorginglijn in vele landen verkocht.

Via boozyshop heb ik onlangs het product It’s a slice van cake beauty gekocht. Het product heeft een geur die mij deed denken aan mandarijnen of beter gezegd sinaasappel. De vanillegeur is niet overduidelijk aanwezig wat ik erg fijn vond omdat vanille niet mijn meest favoriete geur is. De sinaasappel geur maakt dat het een frisse geur is die ook na het douchen je nog heerlijk laat ruiken. Ik vind het qua marketing een zeer slim bedacht product. De geuren die worden gebruikt en de benaming van het product maken het een product gericht op vrouwen die van een zoete en lieve uitstraling houden.

De producten zijn te koop via:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s